Köpvillkor

REGISTRERING

Du behöver inte registrera dig för att handla i vår webshop, utan kan välja att handla som gäst.
Men väljer du att registrera dig hos oss så går det snabbare nästa gång du handlar då alla uppgifter finns kvar och vi kan även skicka ut roliga nyheter/rea-info mm.

KÖPVILLKOR

När du har lagt din beställning, kommer en orderbekräftelse till den e-postadress som du har försett oss med. Om vi av någon anledning inte kan skicka alla varor i din beställning, kommer vi att informera dig om detta snarast möjligt. Om vi redan har mottagit betalning för en sådan beställning, kommer vi att återbetala det aktuella beloppet för den vara/varorna med hjälp av samma betalningssätt som du använde då du gjorde din beställning.
Ibland kan det bli fel. Om det händer att vi säljer en sak som sedan visar sig vara slut i lager kan vi inte ta ansvar för det. Du får självklart dina slantar tillbaka.
I priserna, angivna i SEK, ingår moms med 25 %, men inte fraktavgift .
Du måste vara över 18 år för att beställa våra produkter, och inte stå under förmyndarskap eller vara bosatt någon annanstans än i Sverige.
För köp från andra länder är du varmt välkommen att maila oss på info@babyblueberry.se så hjälper vi dig.

FRAKTVILLKOR

Vi bjussar på frakten om du handlar för 500 kr eller mer! Annars är fraktavgiften bara 19 kr. Vill du byta storlek skickar du tillbaka utan kostnad. Vill du lämna tillbaka tar vi 19 kr för detta.

LEVERANSER

Vi levererar med klimatekonomiskt varubrev via Postnord. Det innebär att det du beställt kommer dyka upp i din brevlåda om det får plats där. Annars får du hem en lapp som du sedan går till ett utlämningsställe med för att hämta ut grejorna. Vi jobbar så snabbt vi bara kan med din beställning och tänker oss att det ska ta 2-5 arbetsdagar innan du har det du önskat i din hand. Ibland händer saker som vi inte kan styra över och då kan det ta längre tid.
Ditt paket ligger kvar i 14 dagar hos Postnords ombud ifrån det datumet som du blir aviserad att ditt paket finns att hämta. Sedan skickas det tillbaka till oss. För paket som inte hämtas ut kommer vi att debitera 150 kr för expeditionsavgift, returfrakt och hanteringskostnader.

BETALNING

Vi använder oss av Klarna för betalning. Det betyder att du kan betala direkt eller senare. Du kan även dela upp betalningen.

ÅNGERRÄTT/ÖPPET KÖP

Om du skulle köpa något men sedan ångra dig är det bara att skicka tillbaka. 14 dagar har du på dig. Det är då bra om du inte har använt varorna så vi kan skicka det till någon annan istället. Byter du till en annan storlek kostar det inget. Annars tar vi 19 kr för detta.

KAKOR

Vi använder Cookies så att vi kan anpassa vår sida till dig som besökare på bästa sätt.